Tavataan Galleriassa!

Galleria on rento kauppakeskus ja kohtaamispaikka Kuningattarenkadulla Loviisan keskustassa. Hyvä ja vaivaton palvelu on käyntikorttimme!

alt text

Pysäköi helposti Pelkäätkö parkkipirkkoa? Katosiko kiekko? Pysäköi autosi maksutta Gallerian parkkipaikalle.Ajankohtaista


Wokki- ja sushiravintola "Oishi Sushi" nyt Galleriassa!

Ei merta edemmäksi kalaan!

Galleriasta saat kodin elektroniikkaa ja -koneita, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita, silmälasi- ja optikkotuotteita, kelloja ja kultaa, kirjoja ja paperitarvikkeita, terveyspalvelut ja jopa näköalalounaan! Tule ostoksille tai kahville tai muuten vain Kuningattarenkadun menoa ihmettelemään. Tervetuloa!

Nostetta paikallisuudesta

Käytä aina voidessasi paikkakuntasi palveluita. Tuet paikkakuntalaisten työllistymistä ja pidät palvelut helposti saatavilla.

image

Optikko Jarmo Laine

Olemme palvelleet loviisalaisia kaikissa näönhuoltoon liittyvissä asioissa jo vuodesta 1986 lähtien. Teemme silmälasien korjaus- ja linssien hiontatyöt omassa työpajassamme, joten voimme taata nopeat toimitukset ja huollot jopa odottaessa. Koska meillä on optikko paikalla päivittäin, pääset näöntarkastukseen ilman ajanvarausta. Liikkeessämme on myös silmälääkärin vastaanotto. Laajan kehys- ja aurinkolasivalikoiman lisäksi myymme kiikareita , verenpainemittareita yms. Tervetuloa!
Optikko Jarmo Laine, Puh. 019 531 915, optikko.jlaine@pp.inet.fi

image
image

Veikon Kone Rosvall

Veikon kone on kodinkoneiden erikoisliike. Valikoimissamme on kaikki tärkeimmät tuotemerkit sekä kodinkone- että elektroniikkapuolella. Suuren ketjun keskitetty hankintavolyymi takaa kilpailukykyisimmät hinnat.
Ammattitaitoinen huoltomme palvelee mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Tervetuloa!
Puh. 020 761 9 761, kenneth.kajander@rosvall.fi, www.veikonkone.fi

Kello & Kulta Karvonen

Kello & Kulta Karvonen on valtakunnalliseen Caratia-ketjuun kuuluva kello- & kultasepänliike.
Laajaan valikoimaan kuuluvat kaikki arvostetuimmat kello- ja korusarjat sekä tuotemerkit. Meiltä myös pokaalit, mitalit ja palkinnot.
Oma maahantuonti ja kustannustehokkuus takaavat asiakkaille edullisimmat hinnat. Voit tutustua palkintotarjontaan verkkosivuilla. Tervetuloa tutustumaan!
Puh. 019-532 601, j. karvonen@jacce.fi, www.jacce.fi

image
image

Kaikkea urheiluun ja vapaa-aikaan

Sjöblom-Sport on vuodesta 1932 tarjonnut välineitä urheilun ja vapaa-ajan harrastuksiin. Tuttavallisesti ”Sjöle” kuuluu Team Sportia-ketjuun ja edustaa kaikkia tärkeimpiä urheilu-alan tuotemerkkejä. Meillä on myös laaja pyörävalikoima ja hyvin varusteltu vapaa-ajan kalastusosasto. Mitä et hyllystä löydä sen tilaamme mielellämme – hyvä palvelu on meille sydämen asia.
Tervetuloa tutustumaan!
Puh. 019 531 611, sjoblom-sport@co.inet.fi, www.teamsportia.fi

image
image
image
image

Kipin, kapin Kipaan!

Gallerian yläkerroksessa sijaitsevasta Kipa-kirjakaupasta löydät kaikkea toimistotarvikkeista koulutarvikkeisiin – ja tietysti kirjallisuutta. Päivän polttavaa, tai klassista. Lasten, nuorten tai aikuisten makuun. Anna lahjaksi kirja – se kannattaa aina. Tilauspalvelu. Tervetuloa ostoksille!
Puh. 019 533 223, tilaukset@loviisankirjakauppa.fi, www.loviisankirjakauppa.fi

Huikooko?

Shoppailun lomassa voit lepuuttaa jalkojasi ja syödä wokki- ja sushiravintolassa toisessa kerroksessa. Sovi treffit ystävän kanssa lounaalle. Nauti samalla kun käyt asioilla tai nauti muuten vaan itämaisista herkuista. Pääset näköalapaikalle. Oishi Sushi

image
image

Lääkärille, helposti

Ergo Terveyspalvelussa on 15 yleis- ja erikoislääkärin sekä eri alojen terapeuttien vastaanotto sekä oma laboratorio. Käytössämme on KELAn suorakorvausmenettely.
Loviisan lääkariasema Ergo, Galleria Loviisa 2. krs
Puh. 019 517 2000, ergo@loviisanlaakariasema.fi, www.loviisanlaakariasema.fi

Tervetuloa!

"Eikö Loviisa ole tuttu? Löydät meidät hienon torin läheisyydestä. Ja voit myös
tutustua kivaan kaupunkiimme tästä vuoden 2015 matkailuesitteestä.
Tervetuloa Loviisaan — tulitpa sitten läheltä tai kaukaa! "